Kleertjes

ZOMERJURKJE

Zoals beloofd wat meer info over het smockzomerkleedje...
Ik leerde het via onderstaande website met video. Supergoed uitgelegd en dus supergemakkelijk te maken en het zijn vooral toffe kleedjes voor toffe meisjes!! 
Veel succes ermee!


http://www.marthastewart.com/266202/smocked-sundress?autonomy_kw=smock&rsc=header_1


Misschien nog een kleine tip. In 't begin had ik schouderriempjes gemaakt aan het kleedje, maar door de kleine schouders vallen deze riempjes gemakkelijk af en da's alles behalve gemakkelijk op een trampoline ;-)
Dus heb ik gewoon de voorste lintjes gelaten en dan kan je deze vastbinden achteraan in de nek. Véél beter!Janne met de zelfgemaakte katrol van papa!
Nu blijven de bandjes wel zitten...
Springen tot tegen de wolken, zoals Janne altijd zegt!


En nu showen, gelijk een echt model!


ROKJES

Waarmee vul je de tijd in de eerste week van de zwangerschapsrust, wachtend op dochter nummer 2?

Rokjes maken en de oudste dochter gelukkig maken natuurlijk!
en met een HALTERKLEEDJE... en ze is er fier op!

STIKSELKES UIT DE OUDE DOOS
Vooraleer ik startte met een blog was ik eigenlijk al een tijdje bezig met kleertjes maken... Hieronder een aantal stikselkes...

... en toen was het Carnaval! En zoals (bijna) elke 2-jarige is Janne natuurlijk superfan van..., dus maakte ik een BUMBA-kleed...Janne haar kerstkleedje... Ik startte met het idee om een rokje te maken, maar toen ik eraan bezig was, kreeg ik ineens meer zin om een overgooierke te maken. Voila!
Janne haar eerste zwierrokje... en leuk dat ze dat vond!3 opmerkingen:

 1. Wooow, keisjiiiiek Veerle! Je zal me niet alleen moeten helpen bij het kiezen van unieke kindernamen, je zal ook kleertjes mogen maken! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jah zuske, tzit wel in uw bloed hoor! Ik heb wel zin ma genen tijd om alles te maken wat ik wil. Knap knap en btw uw nichteke Floor heeft ook graag draairokjes en wat doet een tante dan? ;-) xje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat doet de mama van mijn nichteke dan? Haar taille doorgeven hé! ;-)

   Verwijderen